Web Analytics Made Easy - Statcounter

مبارز ایرانی حاضر در رشته رزمی MMA با بیان اینکه جواد محجوب جودوکار المپیکی ایران را برای حضور در این رشته تشویق کرده است گفت: ورزشکاران زیادی از جمله تعدادی از کشتی‌گیران و بوکسورهای ایرانی نیز قصد دارند وارد این رشته شوند.

امیر علی اکبری در گفت و گو با ایسنا، درباره حضور جواد محجوب جودوکار المپیکی ایران در رشته رزمی MMA و اینکه آیا وی نقشی در تشویق این جودوکار برای حضور در این رشته داشته یا خیر اظهار کرد: یک مرتبه در مجموعه ورزشی انقلاب مشغول تمرین بوکس بودم که محجوب به همراه برادرش به سالن آمد و سوالاتی را درباره چگونگی حضور در MMA و راهکارهای آن مطرح کرد که من هم ضمن تشویق او برای فعالیت در این رشته، به خوبی وی را راهنمایی کردم تا به بهترین شکل ممکن وارد این رشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مبارز ایرانی حاضر در رقابتهای MMA که توانسته به موفقیت های قابل توجهی دست پیدا کند در ادامه افزود:به اعتقاد من ورزشکاران زیادی در ایران هستند که می‌توانند در MMA فعالیت کنند و به بهترین‌های این رشته در جهان تبدیل شوند به شرط آنکه راه آن را درست طی کنند. به عنوان یک ایرانی افتخار می‌کنم که هموطنانم وارد این رشته شوند و به موفقیت‌های بزرگ برسند چرا که استحقاق آن را دارند. بر همین اساس محجوب را تشویق کردم و امیدوارم در این راه موفق شود.


وی در پاسخ به این سوال که آیا محجوب در همان کمپ تمرینی تایلند که خودش در آنجا تمرین می‌کند، حضور پیدا کرده است یا خیر گفت: شنیدم که محجوب راهی تایلند شده است اما در کمپ دیگری تمریناتش را آغاز کرده است. در تایلند کمپ‌های تمرینی زیادی وجود دارد و از این بابت برای هیچ ورزشکاری مشکلی احساس نخواهد شد.
علی اکبری در پاسخ به این سوال که به نظر می رسد موفقیت های قابل توجهش در رشته رزمی MMA عامل مهمی در تشویق ورزشکاران ایرانی برای حضور در این رشته بوده است خاطرنشان کرد: من خیلی دوست دارم ورزشکاران بیشتری از ایران به این رشته بیایند تا در دنیا نام ایران را هر چه بیشتر بر سر زبان ها بیندازیم. تاکنون نیز ورزشکاران زیادی از جمله تعدادی از کشتی گیران، بوکسورها و ... از من برای حضور در MMA مشورت گرفته‌اند و علاقه زیادی برای حضور در این رشته دارند. البته من به این افراد پیشنهاد دادم بهتر است تا یکسال تمرینات مخصوص این رشته مخصوصاً با تمرکز بر روی تمرینات قدرتی پا و دست را در ایران انجام دهند تا هزینه زیادی برای آماده سازی جهت حضور در مسابقات به آن ها تحمیل نشود.


دارنده مدال نقره MMA جهان در سال ۲۰۱۶ افزود:به هر حال علاوه بر محبوبیت این رشته در جهان، حضور در رقابت های MMA به لحاظ مالی نیز می‌تواند کمک زیادی به ورزشکاران ایرانی باشد.البته موفقیت در این رشته به هیچ وجه آسان نیست و باید زحمت زیادی کشید و راه را به درستی طی کرد.

قهرمان سابق کشتی فرنگی جهان درباره آخرین شرایط خود و اینکه مبارزه بعدی وی چه زمانی و مقابل کدام ورزشکار است، گفت:فعلاً در تهران مشغول تمرین بوکس هستم و منتظرم حریف بعدی و زمان مبارزه ام از طرف رایزین به من اعلام شود. با آن ها در تماس هستم و طبق برنامه در ماه مرداد یا مهر ماه سال جاری مبارزه بعدی من برگزار خواهد شد. متاسفانه با توجه به بردهای خوبی که داشته‌ام حریفی برایم پیدا نمی‌شود. به احتمال فراوان مقابل حریفانی از ژاپن یا روسیه خواهم بود که مسئولان رایزین در حال مذاکره با آن ها هستند. به احتمال زیاد هفته آینده به تایلند می‌روم تا تمرینات پرفشارم را برای مبارزه بعدی آغاز کنم تا اگر بنا شد مردادماه به روی رینگ بروم به لحاظ آمادگی جسمی و روانی در شرایط خوبی باشم.

وی در ادامه گفت و گو با ایسنا، درباره شرایط این دو حریف و اینکه دوست دارد با کدامیک از آن ها مبارزه کند، گفت:برایم فرقی نمی‌کند اما خیلی دوست دارم مقابل حریف ژاپنی به روی رینگ بروم.وی حریفی به نام بیشی است که قهرمانی جودوی المپیک را در کارنامه اش دارد. او خیلی محبوب است و دوست دارم مقابل طرفداران بیشمارش در کشور خودش وی را شکست دهم. البته مسئولان رایزین هنوز نتوانسته اند برای من حریفی پیدا کنند. چرا که با توجه به موفقیت‌هایی که داشته‌ام، فایترهای دیگر کمتر ریسک می کنند تا مقابل من قرار بگیرند چون به ضرر آن ها تمام خواهد شد.


علی اکبری درباره چگونگی قانون این مسابقات درباره تعیین فایترها گفت: سال گذشته این مسابقات بصورت تورنمنت بود و فایترها پس از هر برد حریف بعدی خود را می شناختند. اما امسال این رقابت ها بصورت تک مبازه ای است و هیچ فایتری مجبور نیست که به روی رینگ برود. بعد از هر مبارزه نیز فایتر پیروز پاداش برد خود را می‌گیرد و سطحش نیز بالاتر می رود. هر فایتری که برد بیشتری داشته باشد به مرور از پاداش بیشتری هم بهره می برد.

وی درباره میزان پاداش دریافتی پس از بردهایی که در MMA داشته گفت: میزان پاداش ها و پولی که فایترها دریافت می کنند طبق قانون رایزین مخفی است و نمی‌توانیم آن را اعلام کنیم. اما همین را بگویم که این مبلغ قابل توجه است!

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۱۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن اموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور گفت: به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

فارس در خبری نوشت:محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران گفت: نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم و سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه عملیاتی می‌شود.

محمد اسماعیل اکبری، فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمارها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالا و به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشورهای غربی برای تأمین نیازهای جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست.

اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و در نهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های مطلوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند.

اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904040

دیگر خبرها

  • پیام سردار برای ستاره های تیم ملی والیبال ایران
  • کشتی‌گیر کردستانی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان دعوت شد
  • جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟
  • تانک روس قهرمان شد و غش کرد!
  • بارگشت تیلور به المپیک؟ بروکس دوپینگ کرده!
  • بوکسور ارومیه‌ای قهرمان مسابقات جوانان آسیا شد
  • ۲ دوپینگ جدید در کشتی پهلوانی!
  • آغاز مسابقات کشتی پهلوانی در شهرستان خاتم
  • تساوی «آویسپا» در حضور ۲۰ دقیقه ای زاهدی
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع